Tassupolkuja tarinoihin

Kustantamo

Kuukettu kustannus julkaisee pääasiassa lasten- ja nuortenkirjoja, selkokirjoja ja äänikirjoja. Verkkokaupastamme tulee jatkossa löytymään myös muita painotuotteita.

Kuuketun lämmin ja kodikas kotipesä sijaitsee maaseudulla, Kuortaneen kunnassa.

Kuukettu tykkää hyvistä tarinoista, runoista, mullasta kynsien alla, metsistä ja siitä, kun kuonoon kantautuu jostain kaukaisen nuotion tuoksu. Ehkä seikkailu odottaa heti seuraavan polunmutkan takana! Elämässä ja kirjoissa pitää olla hauskuutta ja sopivasti jännitystä. Erityisen tärkeää Kuuketulle on myös, että ihan jokaisella on mahdollisuus nauttia lukemisesta ja tarinoista.

Mervi Heikkilä

Mervi Heikkilä tunnetaan monipuolisena lastenkirjailijana. Hän on kirjoittanut niin selkokirjoja, lastenrunoja kuin fantasiaakin. Mervin käpälänjälkeä voit löytää myös lasten ja nuorten kirjoitusoppaista.

Kuukettu Kustannuksen toimitusjohtajana hän etsii sopivan kettumaisia käsikirjoituksia julkaistavaksi ja myös kirjoittaa itse edelleen.

Mervin hännästä saa kiinni sähköpostilla:

mervi@kuukettukustannus.fi

Kristiina Vainiola

Kristiina Vainiola on kirjakauppa-alan ammattilainen. Kristiina on ollut Kuortaneen Kirjakaupan ohjaksissa 1996 lähtien.

Kristiina vastaa Kuuketun markkinoinnista ja myynnistä.

Kristiinan hännästä saa kiinni sähköpostilla:

kristiina@kuukettukustannus.fi

Scroll to Top